Ettersom jeg har litt ekstra fritid til rådighet, og sitter her og er takknemlig for det, kan jeg like gjerne slenge inn noen bilder av dagens revolusjonerende middagsrester: Taco Twist!
Ideen ble i utgangspunktet gitt meg av en sprø venninne i Stavanger. Hun viste meg hvordan man kan bruke pølsebrød i stedet for tortillas eller tacoshell. Jeg videreutviklet twisten ved å bruke cheddar-dip i stedet for revet ost. Resultatet ble seende omtrent slik ut:
I dag tok jeg twisten ett skritt videre. Jeg byttet ut pølsebrødet med hamburgerbrød. Ettersom dette bare var rester, var midlene noe begrenset. Tre ingridienser i en taco er ikke mye, men det var da mat, på en måte. Slik gikk jeg frem:
Trinn 1: Ha litt mais og taco på bunnen av et hamburgerbrød
Trinn 2: Ha litt cheddar-dip oppå.
Trinn 3: Smekk på topplokket.
Og voila! Din egen, hjemmelagede Taco Twist!
Nå smakte ikke akkurat denne Taco Twisten så veldig godt, men det tror jeg har mer å gjøre med at burgerbrødet jeg brukte var noe jeg fant i spiskammerset som trolig har ligget der siden grillsesongen, så det var ganske tørt og ekkelt. Men jeg har tro på ideen. Virkelig.
Abonner på:
Legg inn kommentarer (Atom)
Ingen kommentarer:
Legg inn en kommentar